• 1

    Kanggo Pria

    Kalebu pisau cukur saka agul-agul siji nganti enem pisau lan loro-lorone kasedhiya kanggo sing bisa dicukur lan silet sistem.

  • 2

    Kanggo Wanita

    Batang kelembapan sing amba ngemot Vitamin E lan Aloe Vera. Pegangan sing dawa lan kandel nyedhiyakake kontrol lan kenyamanan sing apik.

  • 3

    Cukur Medis

    Diprodhuksi ing lingkungan higienis. Sisir sing dirancang khusus kanggo ngilangi rambut kanthi gampang. Kabeh cukur cukur sertifikasi saka FDA.

  • 4

    Blade Edge Double

    Digawe saka Swedia stainless. Teknologi mecah lan nutupi Eropa njamin ketajaman lan kenyamanan.

index_advantage_bn

Produk sing Ditampilake

  • Paten silet

  • Bangsa sing Diekspor Kanggo

  • Taun Jiali Madeg

  • Yuta

    Volume Penjualan Produk

Napa Pilih Kita

  • Kepiye kinerja kualitas silet?

    Ningbo Jiali minangka pabrik silet profesional kanthi sejarah 25 taun. Kabeh bahan lan teknologi agul-agul saka Eropa. Cukur cukur nyedhiyakake pengalaman cukur sing apik lan awet.

  • Regane opo

    Pelanggan mesthi mbayar akeh banget kanggo jeneng merek tinimbang fungsi silet. Cukur cukur rambut uga nganggo merek nanging regane luwih murah. Pilihan sing apik kanggo sampeyan.

  • Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

    Kita duwe syarat jumlahe minimal kanggo umume pesenan, nanging uga bakal nganggep kahanan pasar tartamtu sampeyan dadi dhukungan. Keuntungan bebarengan mesthi dadi prioritas.

Tips Cukur

  • Tips nyukur kanggo wanita

    Nalika nyukur sikil, kathok utawa area bikini, pelembab sing tepat minangka langkah pertama sing penting. Aja nyukur rambut sadurunge ora ngresiki rambut garing kanthi banyu, amarga rambute sing garing angel dipotong lan dipotong irisan silet. Bilah sing landhep penting kanggo nyedhaki, nyenengake, nesu ...

  • Cukur pirang-pirang abad

    Yen sampeyan nganggep perjuangan wong lanang kanggo nyingkirake rambut rai minangka modern, kita bakal menehi kabar babagan sampeyan. Ana bukti-bukti arkeologi manawa ing Pungkasan Watu Watu, para pria dicukur nganggo beling, obsidian, utawa belang, utawa uga clamshells digunakake minangka pinset. (Adhuh.) Mengko, wong-wong nyoba nganggo tembaga, polisi ...

  • Lima langkah kanggo cukur rambut sing gedhe

    Kanggo cukur rambut sing cedhak lan nyenengake, tindakake sawetara langkah penting. Langkah 1: Cuci sabun lan banyu anget bakal ngilangi minyak ing rambut lan kulit, lan bakal miwiti proses pelunakan wisker (luwih becik, cukur sawise siram, nalika rambut wis kebak). Langkah 2: Rambute rambute rai yaiku ...